МАЛТЕ ЗИМЕН ВОДОУСТОЙЧИВ ПАНТАЛОН

285.00 лв.

Каталожен номер: f1b6f2857fb6

ITRWM-MALTHE-BR

Панталонът Малте е разработен специално за ловците,които търсят защита от студ, вятър и вода. Плата се характеризира с висококачество, с водоотблъскващо покритие Teflon® и мембрана CSXP 15 000мм воден стълб, гарантирайки висока степен на непромокаемост. Замаксимална топлина е подплатен с най-висок клас водоустойчива вата 3МThinsulate®, като така ватата в комбинация с плата, мембраната иводоотблъскващото покритие образуват системата за тройна защита от вода и вятър3X Waterproof System и 3X Windproof System. 

Снабден с колан закоригиране на талията, копчета с двойно закопчаване, гарантиращи невъзможносттаза неволно отваряне, два джоба с цип, два автоматични карго джоба с магнити,водоустойчиви гети защитаващи от вода и сняг при газене в преспи и коригиранена ширината около глезените.

Безкомпромисен в защитата от неблагоприятни зимни условия за максимален комфорт по време на ловните излети. Препоръчваме окомплектоването на панталона с яке Малте за максимална функционалност и защита по време на лов.

 



ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА

За да съхраните качеството на този продукт за по-дълго време, ниепрепоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръжка:

  • Деликатно пране в пералня на 30°C
  • Не използвайте белина
  • Сушене в центрофуга при най-ниски обороти
  • Да се глади при ниска температура с кърпа, за да активирате отново DWR водоотблъскащото покритие (Не използвайте пара)
  • Нанесете отново устойчив водоотблъскващ (DWR) спрей или восък, ако е необходимо
  • Забранено е химическо чистене

Непромокаем Зимен Панталон за Лов Малте

Панталонът Малте е разработен специално за ловците, които търсят защита от студ, вятър и вода. Плата се характеризира с високо качество, с водоотблъскващо покритие Teflon® и мембрана CSXP 15 000мм. За максимална топлина е подплатен с най-висок клас водоус

Availability: 165 налични

Availability: 165 налични