АФРИКАНУС ВОДООТБЛЪСКВАЩ ПАНТАЛОН

185.00 лв.

Каталожен номер: 05f971b5ec19

TRDWR-AFRICANUS-BR

Панталонът Африканус е предвиден за носене при по-топловреме и има невероятно водоотблъскващо свойство благодарение на покритието TeflonEcoElite™ non-PFC DWR.

Африканус съчетава в себе си модерен дизайн имногофункционалност за максимален комфорт и практичност. Изработен е от тих и изключително дишащ плат, който не задържалепка, лек и издръжлив с допълнително подсилване на критичните зони катоколене и седалище за още повече издръжливост на износване и дълъг живот.

Панталонът разполага с 2 големи карго джоба и джоб за нож свъзможност за фиксиране на дръжката при необходимост посредством закопчалка и еподходящ както за лов, така и за тренировки на кучето, преходи, разходки сред природата имного други активности на открито.

За моментите на най-висока динамика и активност в дните сизключително високи температури панталонът Африканус разполага с 2 големи отвора запроветрение с цип.

ГРИЖАЗА ПРОДУКТА

За да съхраните качеството на този продукт за по-дълго време, ниепрепоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръжка:

·      Деликатнопране в пералня на 30°C

·      Неизползвайте белина

·      Да несе използва центрофуга

·      Да сеглади при ниска температура

·      Забраненое химическо чистене

Африканус Водоотблъскващ, Непромокаем Кафяв Панталон За Лов Летен

АФРИКАНУС ВОДООТБЛЪСКВАЩ КАФЯВ ПАНТАЛОН ЗА ЛОВ ЛЕТЕН НЕПРОМОКАЕМ ДИШАЩ Панталонът Африканус е предвиден за носене при по-топло време и има невероятно водоотблъскващо свойство благодарение на покритието Teflon EcoElite™ non-PFC DWR. Африканус съчетава в с

Availability: 161 налични

Availability: 161 налични