DAMARAN ДВУЛИЦЕВО ПОЛАРЕНО ЯКЕ С МЕМБРАНА WINDBLOCK

189.00 лв.

Каталожен номер: f387624df552

FJWM-DAMARAN-BROWN/HV

Damaran е комплексно двулицево поларено яке, подходящо за всеки вид лов през прохладните и дори влажни дни на годината. Damaran е създаден да покрие всичките ви очаквания от едно поларено яке за лов, съчетавайки в себе си две непромокаеми и ветроустойчиви якета с всички необходими джобове и функционалности.

Плата е от високо качество, което го прави устойчиво на износване. От едната страна якето е кафяво, а от другата в модерен дигитален камуфлаж в сигнално оранжево, за да сте максимално видими за всички участници в лова. 

Функционалностите са идентични и от двете страни – два джоба с цип, два джоба с цип на гърдите, като този отляво разполага с водоустойчив изход за антена на радиостанция, Windblock мембрана, която е безпощадна към вятър и вода, двупосочен цип и ластик за пристягане в долната част на якето.


ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА

За да съхраните качеството на този продукт за по-дълго време, ние препоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръжка:

  • Деликатно пране в пералня на 30°C
  • Не използвайте белина
  • Сушене в центрофуга при най-ниски обороти
  • Да се глади при ниска температура с кърпа, за да активирате отново DWR водоотблъскащото покритие (Не използвайте пара)
  • Нанесете отново устойчив водоотблъскващ (DWR) спрей или восък, ако е необходимо
  • Забранено е химическо чистене

 

 

 

 

 

 

Damaran Windblock Ловно Двулицево Поларено Яке С Мембрана

CHAMELEON HUNTING DAMARAN WINDBLOCK ЛОВНО ДВУЛИЦЕВО ПОЛАРЕНО ЯКЕ С МЕМБРАНА Търсите подходящо поларено яке за лов, е открихте го! Damaran ще покрие всичките ви очаквания от едно поларено яке за лов. Плата е от високо качество, което го прави устойчиво н

Availability: 172 налични

Availability: 172 налични