МАЛТЕ ВОДОУСТОЙЧИВ ЗИМЕН КОМПЛЕКТ С ПОЛАРЕНО ЯКЕ МАЛТЕ С МЕМБРАНА WINDBLOCK

843.00 лв.

Каталожен номер: 8ebda540cbcc

MALTHE SET WITH FLEECE

Малте се доказал във времето сред професионалнителовци, като перфектният зимен модел за лов. Якето е непромокаемо, изработено от тих,високотехнологичен плат с водоотблъскващо покритие Teflon® и водоустойчивамембрана CSXP 15 000мм. Якето е подплатено с водоустойчива вата 3М Thinsulate®,като така ватата в комбинация с плата, мембраната и водоотблъскващото покритиеизграждат тройната система за защита от вода и вятър 3X Waterproof System и 3XWindproof System. 

Многобройнитефункционалности на модела гарантират комфорт и практичност във всяка еднадинамична ситуация по време на лов. Снабден с патрондаши за гладкоцевно оръжиеи карабина в карго джобовете с автоматично отваряне и затваряне посредствоммагнити за бърз и лесен достъп, джоб за радиостанция с водоустойчив цип и сводоустойчив изход за антената, топли джобове, голям карго джоб на гърба, тривътрешни джоба, освободени рамене за комфорт при стрелба и много други. 

Малте е яке отнай-висок клас, което ще Ви защити от неблагоприятните природни условия преззимата по време на лов без никакви компромиси. За максимален комфорт и защитапрепоръчваме комбинирането на якето с панталон Малте. 

Панталонът Малте е разработен специално за ловците, които търсят защита от студ, вятър и вода. Плата се характеризира с високо качество, с водоотблъскващо покритие Teflon® и мембрана CSXP 15 000мм воден стълб, гарантирайки висока степен на непромокаемост. За максимална топлина е подплатен с най-висок клас водоустойчива вата 3М Thinsulate®, като така ватата в комбинация с плата, мембраната и водоотблъскващото покритие образуват системата за тройна защита от вода и вятър 3X Waterproof System и 3X Windproof System. 

Снабден с колан за коригиране на талията, копчета с двойно закопчаване, гарантиращи невъзможността за неволно отваряне, два джоба с цип, два автоматични карго джоба с магнити, водоустойчиви гети защитаващи от вода и сняг при газене в преспи и коригиране на ширината около глезените. 

Безкомпромисен в защитата от неблагоприятни зимни условия за максимален комфорт по време на ловните излети. Препоръчваме окомплектоването на панталона с яке Малте за максимална функционалност и защита по време на лов.

Малте е полареното яке, което трябва да притежава всеки ловец. Изработено е от 3 слоен плат, всеки от които играе значителна роля в осигуряването на оптимален комфорт и топлина. 

Външният слой е висококачествен, тих и топъл полар с лека еластичност за комфорт при движение. Вторият слой е Windblock мембраната, която ще блокира и най-силните ветрове. Вътрешният слой е хастарът от Sherpa наподобяващ структурата на агнешка кожа, но в пъти по-лек и без мирис, той ще задържи въздух между милионите си власинки и така ще изолира тялото от външната температура, ще задържи топлината на тялото и ще осигури максимална топлина в студените ловни дни. 

Високото свойство на дишане на всички материали ще пропусне изпаренията на тялото и така ще избегнете прегряване или запарване. По този начин температурата ще бъде регулирана при променливо време.

Малте разполага с 2 джоба с цип и още 2 джоба на гърдите, като левият джоб има изход за антена на радиостанция и вътрешен изход за слушалки. 

Изключително удобен за лов чрез издебване през пролетта, за прохладните летни дни в планината, през влажните есенни до студените зимни дни, този полар е необходим през цялата година.  

ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА

За да съхраните качеството на този продукт за по-дълго време, ние препоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръжка:

  • Деликатно пране в пералня на 30°C
  • Не използвайте белина
  • Сушене в центрофуга при най-ниски обороти
  • Да се глади при ниска температура с кърпа, за да активирате отново DWR водоотблъскащото покритие (Не използвайте пара)
  • Нанесете отново устойчив водоотблъскващ (DWR) спрей или восък, ако е необходимо
  • Забранено е химическо чистене

МАЛТЕ ВОДОУСТОЙЧИВ ЗИМЕН КОМПЛЕКТ – MALTHE SET WITH FLEECE Chameleon Hunting

МАЛТЕ ВОДОУСТОЙЧИВ ЗИМЕН КОМПЛЕКТ – MALTHE SET WITH FLEECE – Студено Време – Малте се доказал във времето сред професионалните ловци, като перфектният зимен модел за лов. Якето е непромокаемо, изработено от тих, високотехнологичен плат с водоотблъскващо п

Availability: 1000 налични

Availability: 1000 налични