SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВ КОМПЛЕКТ

590.00 лв.

Каталожен номер: 85fc37b18c57

SETARO SET

Водоустойчивото ловно яке SETARO е с модерен дизайн и всичкинеобходими функционалности за един успешен ловен излет.

SETARO е създаден за активните ловци, ловуващи в най-лошотовреме, когато трябва да сте уверени в качеството на своята екипировка.Направено от напълно тих и издръжлив на износване плат, с водоустойчива иветроустойчива мембрана CSXP с 15 000мм воден стълб, подсилено в критичнитезони и с водоотблъскващо покритие Teflon EcoElite™, якето Сетаро ще гарантиразащита и при най-тежките атмосферни условия.

Ергономичността по цялото яке може да се регулира спрямотялото на ловеца: талия, ханш, маншети на ръкавите и тристранно регулиране накачулката за максимален комфорт. 

Функционалностите му включват 2 големи проветрения сводоустойчиви ципове, 4 джоба на гърдите, 2 от които са с цип тип Наполеон, 2големи автоматични карго джоба с вградени патрондаши за гладкоцевно и нарезнооръжие, голям карго джоб с цип в задната част на якето. 

Ловното яке SETARO е изборът на много професионални ловци,които ловуват през цялата година и през всеки сезон. За максимален комфорт изащита препоръчваме да се комбинира с панталон SETARO. 

Стилен, тих и издръжлив, панталонът SETARO е това, което професионалните ловци избират за влажните ловни излети. За да откриете тайната на този шедьовър е необходимо да се прегледа подробно всеки негов детайл:

Плат – тих и издръжлив с мъхесто покритие, за да можете да се приближите максимално близо до дивеча и да останете незабележими. Водоустойчивост – водоотблъскващото покритие Teflon EcoElite™ е първата преграда пред водата. После тя среща безкомпромисната мембрана CSXP с водоустойчивост 15 000мм воден стълб. Така това дуо ще гарантира, че ще останете сухи през влажните, дъждовни ловни излети.

Функционалностите на панталона SETARO включват корекция на талията с помощта на вграден колан, два карго джоба с автоматично затвяране, два големи вентилационни отвора за проветрение при по-топли дни и в моментите на висока динамика по време на лов, D-халка и два предни джоба.


ГРИЖА ЗА ПРОДУКТА

За да съхраните качеството на този продукт за по-дълговреме, ние препоръчваме да спазвате следните инструкции за грижа и поддръжка:

  • Деликатно пране в пералня на 30°C
  • Не използвайте белина
  • Сушене в центрофуга при най-ниски обороти
  • Да се глади при ниска температура с кърпа, за даактивирате отново DWR водоотблъскащото покритие (Не използвайте пара)
  • Нанесете отново устойчив водоотблъскващ (DWR) спрей иливосък, ако е необходимо
  • Забранено е химическо чистене

SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВ КОМПЛЕКТ – SETARO SET

SETARO PRO HUNTER ВОДОУСТОЙЧИВ КОМПЛЕКТ – SETARO SET – Студено Време – Водоустойчивото ловно яке SETARO е с модерен дизайн и всички необходими функционалности за един успешен ловен излет. SETARO е създаден за активните ловци, ловуващи в най-лошото време,

Availability: 1000 налични

Availability: 1000 налични